Concurs
Tapa de l'Any (segona part) |
Vam quedar a la Cañateca Prado i quan vaig arribar el César i el Nosfe ja s'havien cruspit l'escuma de cigrons i foie amb migas ibèriques sobre ou escumat i pa de farigola que originàriament havia preparat el Restaurant Bubbles Gastrobar de Girona. |
|
|
|
|
Amb la companyia de l'Alberto i la Cristina, que van arribar a la Canyateca Prado, vam anar a La Kassoleta, on es van unir amb nosaltres el David i la Laia, que van venir en tren, igual que havien fet el Nosfe i el César. |
|
|
|
Vam
passar per la botiga de freaks
a la que volien anar el César i el David i vam entrar a La
Formatgeria de Sitges, que està just a tocar de la botiga. |
|
|
|
|
Ja
estàvem a El Cable quan a arribar la Núria, que havia tingut
problemes amb l'aigua a l'hora d'esbandir-se el cap i per
això es va afegir al grup més tard. |
|
|
|
|
|
|
|
El
Pinxet va ser l'encarregat de reproduir el "pecat del
perol", un milfulls de botifarra blanca i negra del perol
amb patates al forn i pernil ibèric gratinat amb formatge de
cabra que havia creat el Set de Gòtic i que nosaltres ja
havíem tastat en format original. |
|
|
|
A La Incidència del Factor Vi van apadrinar el melós de vedella amb parmentier de patata trufada i suc de rostit del Restaurant 9 Granados de Barcelona. |
|
|
|
|
|
|
Vam
agrair poder seure còmodament a la terrassa del Pícnic per
gaudir de la deliciosa vieira amb romesco, all-i-oli de poma
i sal de pernil ibèric arribada del Restaurant Xamfrà del
Fòrun XDF de Tarragona. |
|
|
|
|
|
Vam
tornar sobre les nostres passes davant del mar per entrar a
l'Sports Bar, on vam assaborir el farcellet de paper d'arròs
amb estofat de vedella i bolets aromatitzat amb vermut de
Reus, d'on és el Restaurant Kubic. |
|
|
|
|
|
|
El
Restaurant Cavamar de Barcelona va crear el "Cruixent de
Pagès", un farcellet de pasta filo contenint formatge de
cabra i confit d'ànec sobre chutney
de fruits vermells amb espinacs, foie
gras i reducció de malta, el Cafè Bar Roy el va
recrear i nosaltres ens el vam fotre. |
|
|
|
|
|
|
A
tocar d'allà, vam entrar a l'Eguzki, on ens servien una tapa
que també havíem menjat en el bar original, que era el
Telefèric de Barcelona. De pas, vam aprofitar per menjar-nos
la tapa estrella de la casa, la ceba caramel·litzada amb
maionesa i formatge gratinat. |
|
|
|
|
|
Una
cita inel·ludible és el Nieuw Amsterdam, però a més aquest
cop preparava la minirahola de xai de La Noguera a l'estil
Thai que li va donar el segon premi a Cal Xirricló de
Balaguer |
|
|
|
|
|
Una
de les millors tapes i una de les millor preparades va ser
el parmentier de shiitake amb pop de Tarragona i perles del
Serrallo presentat pel Xampú Xampany a imatge del preparat
pel Restaurant L'Onada de Tarragona. |
|
En
canvi, una de les que menys s'assemblaven a l'original era
el milfulls de brandada de bacallà amb coulis
de tomàquet que va preparar La Barata utilitzant material de
primera i cuinant-lo molt bé, però sense haver disposat del
detall de la recepta del Restaurant Kursaal de Manresa. |
|
|
A
l'Izarrra ens van servir el rotlle de magret farcit de foie, crema de
formatge, tomàquet caramel·litzat i móra del Telefèric de
Sant Cugat del Vallès. |
|
|
|
Per finalitzar el nostre recorregut, vam anar al Restaurant Casa Hidalgo, on vam poder provar el "Galamosí" després de fer una estoneta de cua i on vam coincidir amb la Montse, que venia de recollir a l'aeroport la Núria Bonet i el Cosme, que també van provar la tapa. |
|
|
|
|
|
|