IV Manifestació Independentista en Moto

 

 

 

Un any més, els Motards Independentistes organitzàvem la Manifestació Independentista en Moto, un any més la sortida es feia des de la Plaça Major de Vic i un any més va haver un petit parlament abans de fer la sortida en grup, sota l'atenta mirada dels participants.


sergibuda.cat 

sergibuda.cat

sergibuda.cat
Tot i que pensàvem que hi hauria poca afluència per la celebració de la Via Catalana, el cert és que de Vic vam sortir moltes motos per fer un recorregut semblant al de l'any anterior, però més ràpid i més puntual per facilitar la compaginació dels dos esdeveniments.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

  

La següent aturada, igual que l'any anterior, va ser la gasolinera del Bruc, on el grup es va fer encara més nombrós i on molts dels participants en la manifestació van posar-se els impermeables perquè el cel amenaçava amb caure'ns al damunt. La Núria i jo, en canvi, no ens els vam posar perquè no els dúiem (el dia anterior ja havíem quedat xops pujant a Vic i comptàvem -vés quin remei- amb què no es repetiria).


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catEls mossos d'esquadra van tallar un carril per facilitar-nos la sortida de l'àrea de servei i vam reprendre la marxa amb normalitat, tot i que a l'alçada d'El Papiol va començar a ploure i va haver motos que van deixar el grup bé per marxar, bé per posar-se els xubasqueros i continuar la mani.

sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catA l'entrada de Barcelona per la Meridiana, vam aturar-nos en el carril dret seguint les indicacions de la Guàrdia Urbana, de tal forma que ens vam poder reagrupar i es van poder sumar bastantes motos més que hi havia esperant, entre les que hi era la del David, que anava acompanyat de la Laia.

sergibuda.cat

sergibuda.catDesprés d'un segon reagrupament a Balmes/Gran Via, vam continuar, tallant-nos un cop més perquè la Guàrdia Urbana no tallava pas els semàfors, fins a Arc de Triomf, on vam començar a donar-li voltes al passeig, ocupant tots dos cantons alhora.


sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catHavent completat dues voltes, vam decidir separar-nos i marxar cap a Castelldefels, doncs volíem dinar alguna cosa al Barba-Rossa abans d'anar cap al tram de la Via Catalana que teníem assignat.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat