Harley Days 2013

 

 

 

El divendres vaig quedar amb el Jaume i quan vaig arribar a la Plaça Espanya ell ja hi era, esperant-me, igual que estava fent amb l'Íngrid.

sergibuda.cat
sergibuda.cat

sergibuda.cat 
Després de saludar-nos, vam entrar al recinte per comprovar que la disposició era la mateixa que la d'anys anteriors i que els preus de les cerveses seguien sent molt (massa) exagerats.

sergibuda.cat

sergibuda.catEntre els reclams per al públic en general hi havia una VROD disfressada d'Elvis i una promoció per sopar amb el Loquillo i no sé si va ser per això o què, però vam decidir anar a sopar al Happy & Rock del centre comercial de Les Arenes.

sergibuda.cat
sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.catEl sopar no va ser pas el millor del món i vam tornar cap al recinte, on vam veure l'stand de Hot Dreams, anunciant que ho saldaven tot al local del carrer Pujades la setmana següent, i un parell de grups tocant, un d'escocesos a la carpa del HOG (tocaven bé i eren divertits, però estava a petar de gent) i uns heviates a l'escenari principal (els vam estar veient i quan van acabar vam marxar cap a casa).


sergibuda.cat

Teníem intenció d'anar-hi el dissabte al matí i així trobar-nos altre cop amb el Jaume, però no volíem passar la calor de l'any anterior i si hi anàvem al matí sabíem que no acabaríem tornant a la tarda, per tant vam acabar decidint baixar només a la tarda i quan el sol ja havia de començar a escalfar una mica menys.


sergibuda.cat
Al cap de ben poquet vam rebre una trucada del Dídac, dient-nos que ja havia arribat i el vam anar a trobar. El que ens va sorprendre és la gent que tenia al seu voltant, com si hagués estat preparat.


sergibuda.cat


 

 

 

  

Vam fer una volta ràpida als stand de la Plaça de l'Univers i vam seure en una gran carpa-restaurant per prendre una cervesa a preu d'or.


sergibuda.cat 

 

 

 

 

Vam voltar una mica i vam anar saludant coneguts i trobant amics, com el Maudi, l'Àngels i el Misha, amb els que vam anar a fer una cervesa a un preu raonable (el Misha és el millor per trobar bons preus).

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat 


sergibuda.catVam fer una volteta per les paradetes de l'Avinguda Reina Maria Cristina, ens vam acomiadar i vam marxar, donant per acabat el Harley Days 2013, doncs la desfilada de banderes de l'endemà no ens ha motivat mai.


sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat

 &