II Matinal Motards del Foc MG

 

 

 

Les previsions del temps no eren gens bones i si miraves el cel tampoc no esperaves que acabés escampant després de la nit tan plujosa que havíem passat, per això ens va sorprendre veure un bon grapat de motos en arribar a Puig-Reig, tot i que estava clar que la trobada no seria pas multitudinària.

 

sergibuda.cat

 








Després de saludar als coneguts, entre ells l'amic Ramon, vam inscriure'ns i vam agafar el got de cervesa i l'entrepà de tastet que estaven inclosos a la inscripció com a esmorzar.


sergibuda.cat


 

 

 

 


 

Mentre el sol i la pluja es barallaven per veure qui acabava regnant, va anar arribant més gent en grupets, com el de la gent de Berga, que va venir en cotxe per culpa de la guerra que s'estava lliurant al cel. Les estones que no vam estar eixoplogant-nos o xerrant, les vam aprofitar per fer un cop d'ull a algunes de les motos que havien arribat.


sergibuda.cat


sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat


 

 

 

 


 

Més tard del que estava inicialment previst per culpa de les inclemències meteorològiques, va sortir la ruta pels bonics paratges de la comarca, sense que haguéssim de patir l'amenaçant pluja.

sergibuda.cat




sergibuda.cat






Un cop arribats a Gironella, l'organització ens tenia preparat un abundantíssim pica-pica que, tot i intentar-ho amb ganes, no vam ser capaços d'acabar-nos-el entre tots els inscrits.



sergibuda.cat
 

sergibuda.cat



 







De tornada a Puig-Reig, va haver el sorteig de regals (cada cop m'avorreixen més) i nosaltres vam aprofitar per fer alguna cerveseta més i per comentar la jugada amb els presents.

sergibuda.cat


sergibuda.cat


 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat