Visita al clubhouse de Jokers MC Nordeste

 

 

 

Els Jokers van fer una convocatòria mitjançant el facebook per quedar al seu local del carrer 26 de Gener del barri de Sants els dijous del mes de maig i el David, el Jaume i jo ens hi vam passar el tercer d'aquests dijous després de sopar alguna cosa en un frankfurt de la zona.

 

sergibuda.cat

 

 

 

 

 



Estaven acabant d'enllestir el nou clubhouse del carrer Potosí i d'aquesta manera s'acomiadaven del local, reduien stock de cerveses a transportar, ajudaven a finançar les obres i aconseguien que gent com nosaltres ens hi passèssim d'una punyetera vegada.


sergibuda.cat







El local ens va agradar, però és cert que li faltava una rentada de cara i que no era massa gran, a més de notar-se que hi havia un munt d'anys d'història, sobretot per l'acumulació de records en tots els recons possibles.


sergibuda.cat

sergibuda.cat


sergibuda.cat







Com és normal, no vam ser els únics que ens hi vam passar aquell dia, doncs a més d'ells, alguns Jesters i alguns Mad Streetfighters, va passar gent d'alguns motogrups i amics dels Jokers, que no sé si van ser tan ben rebuts com nosaltres, que vam haver de rebutjar unes quantes invitacions a cervesa per poder tornar a casa sans i estalvis.


sergibuda.cat




 

 

 

 

 

 

sergibuda.cat