Valladolid - Espanyol

 

 

 

Vivint a tocar de Madrid sembla que tot està aprop, així que havent-hi jornada lliguera entre setmana i jugant-hi l'Espanyol a Valladolid, vaig decidir anar-hi, tot i que quan m'hi vaig posar vaig veure que tenia gairebé 270 Km.

 

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

 

Vaig arribar amb temps suficient i vaig agafar una entrada de tribuna, tot i que no era de la tribuna que té calefacció (en aquest camp és gairebé imprescindible).

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

Em vaig sorprendre de trobar bastants més pericos dels que m'esperava, doncs apart dels que van col·locar aquesta bandera, hi vaig veure quatre o cinc grupets de tres a cinc persones amb bufandes de l'Espanyol i, fins i tot, vaig tenir asseguts davant meu uns guiris (semblaven alemanys) amb la samarreta perica (un d'ells duia estampat el nom Dieter sobre el número).

 

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

Amb els jugadors escalfant-se sobre el camp encara no hi havia gaire gent a l'estadi.

 

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

 

Però poc abans de començar el matx l'aspecte de la graderia va canviar radicalment, tot i que no va passar de dos terços de l'aforament.

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

Aquí es pot veure la sortida dels jugadors al camp.

 

 

 

 

 

 

 

El partit va acabar amb empat a zero, tot i que l'Espanyol va fer una mica més de mèrits per endur-se els tres punts, però no va saber fer valer la seva qualitat ni el fet de jugar bona part del partit amb un home més.

 

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

 

Ja posats, aquí deixo un vídeo amb el resum del partit.

 

 

 

 

sergibuda.cat