Novelda Ruge 2009

 

 

 

Vam sortir divendres per la tarda per dirigir-nos a Peñíscola, on ens vam trobar amb el Pedro i la Txaro, amb els qui vam anar a sopar acompanyats dels seus veïns navarresos al Club de Tenis Benicarló, on vam esperar que arribessin la MariJó i el Carles.

sergibuda

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Tot i que no ens vam posar a dormir fins les sis del matí, ens vam llevar d'hora per marxar cap a Novelda, encara que no vam sortir fins passades les deu del matí.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

A l'alçada del trencall de l'A-3 es va trencar el cable de l'accelerador de la Vulcan 2000 i, malgrat que vaig intentar arreglar-ho amb un escanya-cables que duia i que el RACC em va dir que m'enviava un vehicle d'assistència, va acabar venint una grua que em va portar a la seva base, on la Núria va continuar viatge mentre jo esperava un taxi per anar a buscar un cotxe de lloguer a l'estació de tren de València.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

sergibuda

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

Quan vaig arribar a Novelda, vaig anar a l'hotel per tal de deixar l'equipatge i després vaig intentar enganxar-me a la ruta, però va ser impossible, de tal forma que no vaig coincidir amb la resta de la gent fins l'hora del sopar.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

Igual que el sopar, els concerts eren a l'aire lliure i el fred, unit amb el cansament acumulat per la nit anterior, el viatge més llarg del previst i les hores a ple sol esperant grua i taxi va aconsellar retirar-se d'hora cap al llit.

 

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

 

Pel matí, ens vam acostar al recinte de la concentra per esmorzar, donar una volta pel bonic recinte i menjar-nos les sardines a la brasa que hi ha diumenge a mig matí cada any.

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

Arribada aquesta hora, vaig agafar el cotxe per tornar cap a Barcelona, on havia de deixar-lo abans de que es complissin 24 hores.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Mentre, la Núria va sortir amb els Despertaferro (amb qui tornaria després del dinar) a fer la ruta.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

Així, vaig tornar en cotxe i sol, amb l'única distracció del paisatge, del que m'agradaria destacar la silueta del castell de Sax, que era una de les visites que teníem prevista a fer durant els dos dies que anàvem a allargar l'estada en aquelles terres i que la moto ens va espatllar.

sergibuda