Sol radiant

 

 

Vam sortir a donar una volta fins Carmarthen, però com que ja estàvem cansats de patejar-nos ciutats, el José Ramón, la Núria i jo ens vam quedar a la terrassa d'un pub fins l'hora que ens havíem de trobar amb la resta.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Llavors vam agafar les motos i vam sortir en direcció a la costa.

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

En arribar a Kidwelly, vam entrar al poble i ens vam dirigir al castell, que ja es veia des de la carretera.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Com que la majoria va preferir no entrar a fer la visita al castell, vam anar a comprar begudes a un supermercat proper i vam dinar en plan picnic a la porta del castell, però no va ser un picnic qualsevol, sinó que va ser amb migdiada inclosa.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Vam tornar quan els jutges estaven valorant les motos pel bike show i ens vam assegurar que veiessin la 800, però els premis van anar a parar a motos que, segons el meu parer, no s'ho mereixien, doncs deixant de banda la meva (no sóc imparcial, però és cert que cap moto de les que hi havia tenia tocat el xassís excepte la meva i que uns dels premis era a la transformació), hi havia una VN800 molt maca, amb molta feina artesanal i amb decoració molt heavy que mereixia premi o la moto que el dia abans havien estat arreglant usant la palla com a elevador. En canvi, els premis van anar a parar a motos d'aparador, però s'ha de tenir en compte que els jutges eren gent de Kawasaki, no gent del custom.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Com a distracció hi havia paradetes com de fira amb llençament amb ballesta, tir amb escopeta, martell i un circuit inflable on es corria amb unes taces de vàter amb motor.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Vam tornar a mirar-nos les motos de prova i tant els hi vam donar la vara als de Kawasaki, que finalment ens van deixar provar les motos per dintre del recinte.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Entre tanta moto vam descobrir el que ja és un clàssic de l'horterada: una moto peluda.

sergibuda

 

 

 

 

 

El sopar del dissabte era hog roast (porc rostit), que he de dir que estava molt bo.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Després de sopar va començar la música, però la van interrompre per fer els típics parlaments i entregar trofejos. Més tard, quan ja va tornar a tocar el grup, nosaltres vam decidir anar-nos-en a dormir.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

De fet, ja teníem una de les motos carregada i tot el més recollit possible per tal de perdre el mínim temps possible a l'hora de recollir.

sergibuda