Tremadog - Carmarthen

197 Km.

Arribem a la concentra

 

 

Vam continuar viatge tranquilament per Snowdonia i només ens vam aturar per posar-nos els xubasqueros.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Vam dinar alguna cosa a Abraeron i vam continuar viatge fins Carmarthen, on no vam trobar cap mena d'indicació. Per sort, jo recordava que queia a la banda oest de la ciutat i un cop allà ja vam veure indicacions del Showground, que era el lloc on se celebrava la concentra. La cara de satisfacció mentre fèiem cua per entrar darrera d'un grup d'alemanys ho diu tot, però és que havíem fet 2.930 Km en moto i uns quants més en ferry per arribar-hi i jo anava amb una moto rígida (sense suspensió al darrera).

sergibuda

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Un cop inscrits i amb la tenda ja instal·lada a la magnífica gespa, ens vam donar una volteta i vam entrar al centre neuràlgic de la concentra, que era una mena d'hangar on hi havia el bar, taules i cadires, l'escenari, un tio que pintava amb l'aerògraf (bàsicament, es dedicava a les armilles i venia altres objectes decorats) i una botiga on venien principalment parxes, a més de cosir-ne (la màquina no va durar gaire en funcionament) i de tenir una parada on la gent hi deixava peces amb el seu preu per vendre-les.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Com no podia ser d'una altra manera, ens vam dirigir al bar, on podies escollir entre tres cerveses diferents (jo preferia l'anglesa Carling) a £1 el got i a £5 la gerra.

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

Qui va arribar una miqueta abans que nosaltres va ser el gruix del capítol espanyol de la VRA, amb qui vam estar xerrant (no era català, però com a mínim t'entenies sense esforç!!!) i compartint històries i anècdotes del viatge.

sergibuda

 

sergibuda