Cambridge - Coalville - Chester

290 Km.

Em quedo sense gasolina

 

 

Abans de marxar de Cambridge volíem visitar la ciutat, així que ens vam acostar des de l'Hotel Cityroomz al bonic centre i vam buscar l'oficina d'informació turística, deixant ben aparcades les motos, però amb la meva pràcticament sense gasolina.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Com és habitual en nosaltres, vam agafar el City Sightseeing Bus Tour.

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Res més pujar al tour, comences a adonar-te de la rivalitat que hi ha amb Oxford i com hi ha comparacions constants entre les dues ciutats, així que no és d'estranyar que aquí també hi hagi un munt de colleges per veure, com Christ's College.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Fa la impressió de ser una ciutat molt més propera, més de la gent. Tant l'ús que se'n fa del Cam River, com la imatge de les seves botigues, com el que hi hagi petits museus com el Folk Museum a tocar d'altres molt més grans i acadèmics com el d'arqueologia et fan tenir aquesta sensació.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

 

També trobem vestigis d'un passat anterior a les activitats acadèmiques, com a The Round Church (oficialment, The Chruch of the Holly Sepulcre), que data de principis del segle XII i té la particularitat de ser de planta rodona, igual que l'església del Sant Sepulcre de Jerusalem.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Hi ha barreja constant entre edificis nobles dels colleges, edificis d'una època més industrial, algun edifici antic i edificis moderns.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Un altre lloc interessant en ple centre de la ciutat és Parker's Piece, que es tracta d'una esplanada coberta de gespa que ha viscut moments històrics, com l'arribada del primer avió a Cambridge o la creació de les primeres regles del futbol (de fet, la mida de les porteries de futbol és la distància que separa els arbres al voltant de la gespa).

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

 

La Roman Catholic Church sovint es confòn amb la catedral de Cambridge, tot i que no ho és. Quan nosaltres vam passar-hi pel davant, vam poder veure un curiós enterrament.

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

 

Del Mathematical Bridge es diu que estava construit sense usar cap clau, però que una nit uns estudiants el van desmuntar i després no aconseguiren tornar-lo a col·locar originalment.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

La capilla del Trinity College és una de les imatges més conegudes de Cambridge.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

N'hi ha d'altres d'imatges famoses, com el Schlumberger Research Centre, o l'estadi on s'enfronten cada any Cambridge i Oxford, o el ja anomenat museu d'arqueologia, però també n'hi ha d'altres que conformen el dia a dia, la vida de la ciutat.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

Abans de tornar cap a les motos vam demanar on hi havia una gasolinera i la Núria va proposar arribar-hi com fos amb les dues motos, enlloc d'anar-hi ella sola a buscar gasolina com jo vaig proposar. El cas és que vam fer tal i com ella va dir, però no vam trobar la gasolinera, així que vaig anar tirant cap als afores de Cambridge, tot pensant (erròniament) que alguna n'hi hauria. Al final, la moto es va acabar aturant del tot i la Núria va haver de deixar-me tirat en una carretereta perduda i anar a buscar combustible.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

Al famòs número de la revista Back Street Heroes vam veure l'anunci d'un pub motero, el Victoria Biker's Pub, a Coalville, així que ens ho vam fer venir bé per passar-hi i fer una cervesa, tot i que abans d'arribar-hi vam fer alguna volteta per Leicester, tal i com acostumem a fer en totes les rondes de les grans ciutats. D'entrada hem de dir que estava buit i que l'única persona que hi havia estava connectada a internet i va trigar una estona a fer-nos cas i que les begudes no van ser econòmiques. Anant al lavabo vam veure que la part de dintre era molt més espaiosa i agradable i que se celebraven concerts i que hi havia records de festes i grups de motos, mentre ens miràvem el mapa el cambrer ens va demanar si necessitàvem ajuda i en sortir del local vam comprovar que, segons l'horari que hi havia a la porta, estava tancat, així que la primera impressió que ens havíem emportat es devia a arribar fora d'hores. De tota manera, vam descartar quedar-nos-hi perquè volíem arribar a Chester a dormir i perquè aquella nit era la Trike's Night.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

El viatge cap a Chester va ser prou agradable i ens hi hauríem aturat més d'un cop, però no teníem reserva enlloc per dormir i ens feia una mica de por no trobar on fer-ho i més quan un cop a Chester ens van dir que estava complet als dos primers llocs on vam demanar. Per sort, al tercer ens van dir que sí que ens podíem quedar i que tenien un bon lloc on aparcar les motos. A més, vam descobrir més tard que estàvem a tocar del centre de la ciutat, davant mateix de la North Gate, però la preocupació llavors era una altra: trobar un lloc on sopar a aquelles hores, però vam trobar un pub-restaurant on fer-ho.

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda