Murcia HOT Rally 2009

 

 

Com acostuma a ser habitual, vam sortir el divendres a primera hora de la tarda des de Vilafranca i vam patir les conseqüències de sortir un divendres d'un cap de setmana llarg a Barcelona, doncs l'N-340 anava carregadíssima, així que vam haver d'alleugerir una miqueta les parades.

sergibuda

sergibuda

 

 

 

 

 

Després de fer el check-in a l'Hotel Barceló Lodomar, un quatre estrelles que vam reservar a molt bon preu a través de Destinia, vam anar a sopar a tocar del mar.

sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

En arribar al recinte de la concentra ja hi havia un grup tocant (i força bé) i uns quants frikies pul·lulant per allí.

 

sergibuda.cat

 

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

Va ser llavors quan ens vam trobar amb el Toni Corsair (la Maribel ens havia demanat que el vigilèssim -je je je je je-), que estava amb la cordovesa més simpàtica i la resta de gent del MAS+GAS, amb els qui vam anar a fer unes copes a un bar d'allà al costat fins que es van acabar les Coca-Coles i les llimonades i vam creure que ja era hora d'anar a dormir.

 

sergibuda

 

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

El matí es va aixecar ennuvolat (per la nit havia arribat a ploure, ens van dir), però poc a poc es va aixecar el dia fins a apretar el sol de valent.

 

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

 

Un cop al recinte, que estava molt més ple que el divendres, ens vam anar a inscriure (5€ amb pin i samarreta) i a la cua de les inscripcions vam saludar-nos amb en Falcó, l'Hombre de Nieve i la seva senyora. Després vam dedicar-nos a passejar per les moltes paradetes i prendre un parell de cerveses.

 

sergibuda.cat

 

sergibuda

sergibuda

 

sergibuda

 

 

 

 

 

 

 

Després de la paella amb què ens va obsequiar l'organització, vam decidir anar a fer la migidiada a l'hotel, des d'on teníem unes vistes privilegiades de la Manga del Mar Menor, tot i que això va suposar perdre'ns la ruta, al final de la qual ens hi vam enganxar per comprovar que havíem fet tard, però com a mínim així ens vam trobar amb el Carles de Vilafranca i els seus col·legues, amb qui vam quedar per sopar més tard.

 

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

 

Després, en tornar a la concentra, vam poder veure les motos que es presentaven al bike show i l'Estrella ens va presentar el falxetto i la Mariló, amb els qui vam estar prenent unes cerveses mentre entregaven els premis del bike show i sortejaven uns caps de setmana.

 

En arribar l'hora de sopar no ens havíem vist amb el Carles, així que vam anar a sopar els qui estàvem xerrant i amb la resta de la gent del MAS+GAS al bar del costat del de la nit anterior, on ens vam quedar una bona estona, fins que vam fer una passadeta pel recinte i vam anar a dormir, que estàvem cansats.

 

sergibuda.cat

 

sergibuda

 

sergibuda.cat

 

 

 

 

 

 

 

L'endemà al matí vam sortir de San Pedro del Pinatar en màniga curta i sota un sol espatarrant, però no havíem arribat a Alacant que ja ens havíem hagut de posar el xubasquero i ja ens havíem mullat. El viatge va ser tranquilet, amb les parades normals i amb unes gotetes de tant en tant, però amb una molt bona temperatura. A més, es va notar que l'endemà era festa a Barcelona!

 

sergibuda.cat