Aniversari Pakí-Payá

 

 

 

El dissabte 9 de maig se celebrava al Bar Sol l'aniversari de la Peña Motera Pakí-Payá, consistent en una festa que començava a les cinc de la tarda. Com és habitual, la terrassa i tota la plaça en front del Bar Sol van quedar a disposició de la festa, amb una barra amb bons preus allà mateix.

 

La Núria i jo (sense la càmara de fotos) vam arribar just quan sortia la ruta i, com que estàvem saludant als coneguts, ens vam quedar a fer una cervesa. En tornar la ruta, va començar el concert del grup en el que toca el Juan Carlos (The Lost Harvest) i la veritat és que ens va agradar força.

 

Nosaltres vam fer una segona cervesa abans de marxar, però el plan allà era prou bò: sopar per 15 € amb parrillada de carn (racions gegants, estil Pakí-Payá) i barra lliure de cervesa i concert de Póker de Ases .

 

El fet d'haver de conduir per tornar a casa és el que ens va fer decidir a marxar, doncs ens hi hauríem quedat de bon grat. Per cert, de tornada ens van caure unes gotes, que més tard es van fer pluja, però que sé que no van enterbolir la festa, que va acabar a altes hores de la matinada.

sergibuda