L'intent de viatge del Sergi

 

 

Dijous al vespre ja vaig deixar la moto carregada i preparada per l'ocasió. A les sis del matí m'havia de trobar amb quatre motos més a l'àrea de servei de Bellaterra per anar fins La Jonquera (a l'alçada del Montseny vam estar circulant a 0 graus) a trobar-nos amb les altres cinc motos.

sergibuda

sergibuda

 

 

 

Circulant per França em vaig adonar que no tenia fre davanter, així que quan vam aturar-nos en una gasolinera més amunt de Béziers vaig revisar la roda davantera per descobrir que faltava un dels coixinets. Vaig comunicar-ho a la resta del grup i ens vam desitjar bon viatge.

sergibuda

 

 

 

La idea inicial era tornar a creuar la frontera, però quan duia uns 50 Km vaig aturar-me a l'àrea de La Palme per comprovar com anava la moto i vaig veure que els danys eren majors i que corria el risc de patir un accident, així que vaig començar el calvari de trucades per aconseguir tornar: RACC (dintre d'una autopista francesa s'ha de trucar al 112), 112 (la gendarmerie m'envia una grua que em porta a Roquefort des Corbières), RACC (em diuen que vagi a dinar i que m'envien una grua per dur-nos a la moto i a mi a La Jonquera). Després, un cop a La Jonquera, la baralla amb el RACC, que dona com a resultat que jo viatgi en taxi fins Barcelona (no em porten a Sitges) i la moto es quedi a La Jonquera uns dies fins que la portin a Barna (tampoc no la duien a Sitges, però el dilluns vaig donar l'adreça del taller de Vilanova i cap allà que se'n va anar).

sergibuda

sergibuda.cat

sergibuda.cat

 

sergibuda.cat