Inauguració Santa Fé Garage

 

 

 

Tot i que ja feia alguns mesos que havien obert la botiga/taller, primer com a Hard Bikes Rubí per passar ràpidament a dir-se Santa Fé Garage, no va ser fins el passat dia 30 de juny que es va celebrar la inauguració oficial amb una gran festa.

La festa començava a l’una del migdia, però com que estava treballant no va ser fins ben passades les tres de la tarda que vaig arribar a Rubí, al bar on estaven acabant de dinar els amics que sí que havien arribat a l’hora que començava la inauguració i que van gaudir de l’aperitiu que els van oferir.

Així doncs, un cop vam tenir l’estòmac ple ens vam acostar a l’avinguda de l’Estatut número 209 de Rubí (la carretera que va de Sant Cugat a Terrassa al seu pas per la localitat vallesana), on va començar una exhibició d’skate i BMX sobre un Half-Pipe a ritme de Hip-Hop. L’ambient era espectacular, doncs la calor i la proximitat de Barcelona van fer que poc a poc s’anessin arreplegant un bon grapat de motos i motoristas. A més, la cervesa de franc que ens anaven oferint en gots de plàstic més grans que els habituals feia que t’anessis trobant i saludant amb una gran quantitat de coneguts que s’acostaven a la barra.

Va arribar l’hora de l’exhibició de l’stunt-man Pichita, que va estar fent mal·labarismes sobre vàries motos, acabant l’actuació rebentant més d’un pneumàtic, tot i que no entraré a valorar res, doncs no sóc un fan d’aquests espectacles.

Mentre els Rockzilla anaven preparant la seva actuació, es van entregar els premis del Bike Show que s’havia organitzat pel matí i que va comptar amb poquetes motos, però molt ben preparades i és que cada cop es van veient moltes més i millors transformacions.

En arribar l’hora del concert vam decidir acostar-nos a un restaurant ambientat en un graner estadounidenc a sopar alguna cosa i marxar després cap a casa.